Holdbare og funktionelle løsninger.

Flot og æstetisk design.

Skræddersyet til at opfylde individuelle funktionskrav.

Udvikling af helt nye løsninger.

Holdbare og funktionelle løsninger

Løsningerne fra Gerhardt Christensen A/S bliver skræddersyet til at opfylde individuelle funktionskrav. Vores ingeniører har stor erfaring i at beregne og dimensionere opgaverne, så de opfylder normer og krav fra myndighederne, både når det gælder styrke, miljø og holdbarhed under ekstreme forhold.

Alle løsninger bliver grundigt gennemprøvet og testet, inden den endelige aflevering finder sted. Mange års erfaring med talrige problemstillinger inden for miljøområdet, rent vand og spildevand, har medført, at der ikke er den opgave, vi ikke kan løse.

Vi bliver i stort omfang brugt som rådgiver og samarbejdspartner ved udvikling af helt nye løsninger, hvor erfaring og kreativitet er afgørende for et godt resultat.

Vi er stolte, når vi hører:
”Kvaliteten skal være som Gerhardt Christensen A/S”.

Et omdømme der forpligter, og som vi gør alt for at leve op til.

Dæksler

Dæksler

Dæksler til fortove, parkeringspladser, veje, havneanlæg, lufthavne m.m. Unikt fjeder-aflastningssystem reducerer åbnekraften til 10 – 15 kg for dæksler med lågvægt på op til 2.000 kg.

Læs mere…

Spjæld

Spjæld

Spjæld og skod til afspærring og regulering af vandspejl i tanke, bassiner, renseanlæg, pumpestationer, søer o. lign. med mulighed for indbygning af automatik og sikkerhedsfunktioner.

Læs mere…

Kontraklapper

Kontraklapper

Kontraklapper til sikring mod tilbageløb i rør- ledninger. Langtidsholdbare løsninger til nyanlæg og udskiftning af eksisterende kontraklapper. Hurtig og sikker montage.

Læs mere…

Service og montage

Service og montage

Gerhardt Christensen A/S tilbyder også service/montage. Ønsker du montage af dæksler, skydespjæld og kontraklapper, eller har du brug for anden montage og service er vi klar.

Læs mere…

Rådgivning

Rådgivning

Vore ingeniører har stor erfaring i at beregne og dimensionere opgaverne, så de opfylder normer og krav fra myndighederne, både når det gælder styrke, miljø og holdbarhed under ekstreme forhold.

Læs mere…